Powertex

De workshop Powertex/stone art om met textielverharder een sculptuur te maken wordt gehouden in kleine groepjes van ongeveer 4 personen, zodat er voldoende aandacht is voor het creatieve proces van iedere deelnemer.

Personeelsfeest, vrijgezellenavond, vriendenclub: voor grotere groepen (maximaal 25 personen) kan ik een workshop aanbieden met speciale tarieven. Zo is er ook een avondvullend programma mogelijk, waarbij gestart wordt met een warm buffet en daarna een workshop powertex gevolgd kan worden. Voor een programma op maat, neem contact met mij op. Richtlijn: ontvangst om 18.00 uur, buffet met 2 soorten warm vlees, rijst, brood, salades en verse fruitsalade, gevolgd door workshop en inclusief 5 drankjes, einde workshop 22.00 uur, bij deelname van 20 personen is 49,50 Euro per persoon.

 

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende sculpturen die je kunt maken. Ik beschrijf hier enkele mogelijkheden, maar mocht je meer mogelijkheden willen zien of meer willen weten, neem contact op en kom een keer een kijkje nemen in het atelier.

In 1 dagdeel te maken:

   

Chique dame, 75cm h, 20cm b €45      Avondrood boeddha, 80cm h 50cm b € 69  Slankie 80 cm h € 45 

 

 

 Boven en beneden tuinstekers: 2 voor € 35 of 3 voor € 50

  

 

  

 molensteen Ø 50 cm € 65 incl. lage standaard                    African Lady 42 cm hoog, 7 breed, 45 Euro

 molensteen Ø 30 cm  45 incl. lage standaard

  

                                                                                                                                                                           

In 2 dagdelen te maken:

Boys 155 cm h, 60 cm b, 120 €.         Tuinbeeld vrouw 120cm h, 25 cm b, 98 €. Wereldbol, Ø 40 cm, 98 €

  

 

Classic Lady 65 cm h, 15 cm b 79  Euro    Kikker 35 cm  69 Euro 

Wanneer?

De workshops kunnen in overleg ingepland worden, zowel overdag als 's avonds. Er is een pauze onder het genot van koffie/ thee en iets lekker (inclusief). Om in te schrijven vul het contactformulier in en vermeld welke sculptuur je wilt maken, dan neem ik contact op om een datum te prikken. Er bestaat de mogelijkheid de sessie af te sluiten door gezellig na te tafelen/borrelen. Voor meer info hierover neem contact met mij op.