Kinderfeestjes

Er kunnen kinderfeestjes plaatsvinden in het atelier voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. De basis kosten zijn 17,50 Euro per kind voor een 3-urige workshop, bij een groepsgroote van 5 tot 8 kinderen, incl. consumptie, frites en 1 snack.

In overleg kan van de basis worden afgeweken naar uw wensen. 

 

Sieraden maken

Van oude Nespresso cupjes, Aluminium draad en allerlei kralen worden de mooiste sieraden gemaakt. De cupjes worden van te voren leeg en schoongemaakt, er liggen diverse materialen en voorbeelden klaar zodat de mooiste creaties worden gemaakt.

 

 

Tasjes maken

Recycle oude tijdschriften om tot superleuk hip tasje, mapje, hoesje voor mobieltje..... of wat je maar wilt. Ook leuk om alleen b.v. strips uit tijdschriften te gebruiken.

 

 

Deco-patch 

Voor de jongere jarige: doosjes of beestjes beplakken met dun gescheurd papier. De beestjes kunnen eventueel op stokken geplaatst worden zodat ze leuk kunnen dienen als tuinsteker. Er kunnen verschillende soorten beestjes gemaakt worden b.v. uil, kat, kikker, slak, kikker, uil, vogel, olifant, poes, muis, dolfijn, uil. Doosjes mogelijk in schatkist, hart, fotolijstje.....

  

 

Pinata

Verjaardag, bruiloft, communie, afscheid, examen-feestje of ander feestje en je zoekt een origineel cadeau. Wat denk je van een pinata! Ik maak deze voor je en je kunt rekenen op een geslaagd feest. De pinata wordt opgehangen en het feestvarken wordt geblinddoekt, wordt in rondjes gedraaid, krijgt een stok in de handen en moet proberen de pinata stuk te slaan. Als dit lukt, valt uit de pinata confettie en evt. snoepgoed of kleine kadootjes. Gegarandeerd veel lol met deze pinata (van origine een chinees gebruik, dat in Mexico is overgenomen en nu de westerse wereld veroverd).