Creations

Powertex

Je kunt een workshop volgen van één of meerdere middagen/avonden om een beeld te maken met textielverharder b.v. Powertex/Stone Art/Paverpol. Dit is een milieuvriendelijke textielverharder / decoratieverharder op waterbasis. Deze powertex-beelden kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Deze Powertexworkshops worden gehouden in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor het creatieve proces van iedere deelnemer. De ervaring leert dat een beeld door iedereen goed te maken is en dat je geen beroepskunstenaar hoeft te zijn. Aldoende ontwikkel je jouw creatieve geest en sta je er versteld van wat je in je mars hebt en krijg je gegarandeerd een object mee naar huis, waar je trots op kunt zijn.

 

Edelsmeden

Al enkele jaren ben ik (Miriam) bezig met edelsmeden. Zin in een unieke workshop ? Wat dacht je van individueel of met zijn 2 een workshop zilversmeden te volgen.  Bijvoorbeeld samen met je partner een vriendschapsring te maken.

Er bestaat ook de mogelijkheid een sieraad in samenspraak met jouw wensen te ontwerpen en vervolgens door mij te smeden.

In het atelier maak ik unieke sieraden. Heb je nog zilveren of gouden sieraden liggen en wil je hiervan iets anders laten maken of laten vermaken, zodat het opnieuw een blikvanger wordt?

Of wil je gewoon een mooi nieuw sieraad? Kom een keer langs in mijn atelier om een kijkje te nemen!