Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek ga ik met je het probleem wat je aankaart bespreken en indien nodig verder verhelderen. Gedurende dit kennismakingsgesprek zal ik ook een traject aangeven wat ik denk dat nodig is wat je zou kunnen doorlopen. Bovendien is dit kennismakingsgesprek tevens bedoeld om uit te vinden of het “klikt” tussen ons. De duur van zo’n kennismakingsgesprek is ongeveer 1 uur.

Traject

Het traject wat ik samen met jou uitzet is een dynamisch proces en jij bent de regisseur van dit traject. Dus geef jij ook aan hoe lang je ergens bij wilt stilstaan. Zodat het aantal bijeenkomsten, sessies welke nodig zijn, sterk afhankelijk zijn van dat wat jij als persoon wilt. Echter ik zal altijd een advies geven, indien de persoon mijn inziens te kort ergens op door wil gaan. Op het einde van het traject zal ik samen met de inbrenger kijken of de gestelde doelen zijn behaald. Soms is één gesprek al voldoende om op weg te helpen. De duur van een sessie is ongeveer 1 uur.

Abonnement Voor Jezelf

Naast het reguliere traject bied ik ook aan een abonnement Voor jezelf aan.  Elke dag maar in de weer voor je kinderen, je partner, je werk, je sociaal netwerk en ga zomaar door. Wordt het geen tijd dat je nu ook iets voor jezelf te doen. Door een abonnement voor je zelf af te sluiten. Dan is centraal onderwerp je persoonlijk voortgang. Weer verplichtingen, nee! Je sluit dit met jezelf af en doe je voor maximaal 3 maanden, je mag natuurlijk verlengen maar dat beslis jezelf. En je kunt het elk moment opzeggen. Hoe werkt het, mail mij dan stuur ik je hierover info.

Voor bedrijven, instellingen en of organisaties bied ik intervisie of coaching trajecten op maat aan met een frisse blik.

Een frise blik: een win-win situatie!

Meerdere onderzoeken hebben aangegeven dat een gezonde balans tussen werk en privé het psychisch verzuim sterk verminderd. Ik hoef u niet te vertellen wat dit een werkgever kost. Wat kan ik voor u hierin betekenen? Ik heb een aantal diensten voor u ter beschikking, welke leiden tot: een betere banlans tussen werk en privé, een betere motivatie van de individue werknemer en daardoor meer betrokkendheid bij het bedrijfs gebeuren, een betere communicatie tussen werknemers onderling en hun leidinggevende. De diensten die kan aanbieden zijn o.a. intervisie trajecten, individuele coaching/counseling en organisatie-opstellingen, zowel op individuele basis als op de gehele onderneming. Mijn unieke aanpak is het begrip "voor jezelf staan" een uitgangspunt bij alle diensten die ik verleen.

Ontmoeting

Ik kan je ontvangen bij mij in de praktijk, echter ik ben ook bereid om naar jou/jullie te komen.